Utbildningar på plats

Här hittar du alla våra fysiska utbildningar. Om du vill utbilda dig på ett traditionellt sätt i grupp med föreläsningar utförda av våra utbildare så passar dessa utbildningar dig. Vi håller våra utbildningar både som öppna utbildningar och företagsanpassade utbildningar för slutna grupper.

Datum för öppna utbildningar sätts basserat på efterfrågan. Är du intresserad av dessa går det bra att skicka in i intresseanmälan, formulär hittar du under respektive utbildning. Vill du istället att vi håller en sluten utbildning på ditt företag är du välkommen att kontakta oss för att få en offert.

Radon - Grundkurs

Kursen är en bred introduktion till radonet historia, egenskaper och problematiken. Den ger teoretiska kunskaper för att kunna undersöka och ge tips på rätt åtgärder mot radon i byggnader.

Fukt och inomhusmiljö

En kurs för dig som vill få grundläggande kunskap om fukt och inomhusmiljö med syftet att minska risken för att nya fuktrelaterade problem uppstår i byggnader.

Fuktsäkert byggande

Utbildningens syfte är att öka kunskapen om och hanteringen av fukt i byggprocessen, allt från kravställning, projektering, produktion till förvaltning. Utbildningen innebär även övergripande kunskap i ByggaF.

Anpassade utbildningar​

Olika företag kan ha olika infallsvinklar på problem med inomhusmiljön. Anpassad utbildning är ofta ett sätt att höja kompetensen hos både medarbetare och kunder.

Logga in